Forside » Festtips » Pep festen op med en slush-ice maskine

Pep festen op med en slush-ice maskine

slushiceEn slush-ice maskine til festen er altid et hit, så hvorfor ikke leje en, når du skal holde fest næste gang. I stedet for at gå ud og købe en slush-ice maskine til 10.000 kr. og kun bruge den én enkelt gang, kan det i den grad betale sig at leje en til meget billigere penge. De fleste maskiner har to kar, så du kan lave slush-ice med to forskellige smagsvarianter. Som standard kan ét kar indeholde 12 liter, hvilket svarer til knap 50 portioner á 25 cl.

En slush-ice maskine forbinder man måske i høj grad med sommer og sol, men den kan altså sagtens bruges i andre sammenhænge også – for eksempel en julefrokost eller en familiefest, hvor man ønsker at overraske og prøve noget andet. Derudover er slush-ice ikke kun for børn – man kan nemt lave drinks ved at putte lidt alkohol i saften, det smager himmelsk.

Leje af slush-ice maskine

Leje af en slush-ice maskine koster mellem 600 og 700 kr., hvor man kan købe levering til eller hente den selv. Typisk lejer man maskinen for et døgn. Når du lejer en maskiner, får du for det meste ikke bare en maskine, men også de slags saft, du ønsker, samt sugerør. Nogle steder er rengøring inkluderet i prisen, så man ikke skal tænke på det.

Udover at spare en masse penge, når man lejer en slush-ice maskine frem for at købe en, får man råd og vejledning med på vejen. Så har man ikke erfaring med en sådan maskine, er det jo en stor fordel – for eksempel bliver man vejledt i, hvor meget saft, der skal til det antal mennesker, man har inviteret; hvordan man rengør maskinen, hvis det ikke er inkluderet i prisen; samt hvornår man bør tænde og slukke for at få den perfekte slush-ice.