Forside » Festtips » Kostumer – Gør festen lidt sjovere

Kostumer – Gør festen lidt sjovere

Er du ved at være lidt træt af de traditionelle feste og ønsker holde en lidt anderledes fest? Så komme en kostumefest måske være en ide? Her i Danmark er vi efterhånden blevet vilde med at klæde os ud. Begivenheder som Aalborg Karneval, Halloween og Oktoberfesten er mere populære en nogensinde før og antallet af folk der køber et kostume til en speciel begivenhed, er steget voldsomt over de senere år.
På grund af dette, er det efterhånden blevet mere acceptabelt af holde temafeste hvor adgangskravet er at man kommer udklædt. Her er et par ideer til forskellige typer af feste med udklædning.

Halloween festen

Et af de mest oplagte tidspunkter at holde en tema fest, er til Halloween. Hele temaet med spøgelser og uhygge passer rigtig godt til en lidt alternativ fest. Dem som afholder festen har masser af spændende muligheder inden for udsmykning af hjemmet, med f.eks. knogler, spindelsvæv og blodig mad. Eller man kan vælge at gå all in – med skjulte højtalere med uhyggelige lyde, mekaniske hænder der kommer af jorden og eller røgmaskiner.

LÆS OGSÅ: Gør det selv kostumer til børn (JuniorBusiness.dk)

Som gæst er der også mange gode muligheder for at finde gode Halloween kostumer, f.eks. på webshops som Festli eller Karnevalsshoppen. På Karnevalsshoppen.dk finder du for eksempelvis over 350 forskellige produkter der er relateret til Halloween eller Horror kostumer

Tyroler Kostumer til Oktoberfesten

Er man ikke til uhygge, så kunne man i stedet vælge af afholde sin egen Oktoberfest. Det er altid rigtig sjovt at se sine venner udklædt i forskellige typer af tyroler kostumer og tyrolertøj, og til en rigtig oktoberfest er det ingen grund til at holde igen med øllet. På mange af de forskellige webshops finder du et rigtig godt udvalg inden for forskellige typer af Tyrolertøj og tilbehør i alle prisklasser. Alt lige fra billige lederhosen af plastik til de mere eksklusive af ægte læder. Lige meget hvor kikset ens gæster syntes de ser ud, når de ankommer, så ender en oktoberfest næsten altid kun med at blive en stor succes.

Hawaii fest og pool party

Vil man gøre lidt ekstra ud af sin sommer grillfest, så kunne man jo vælge at afholde en Hawaii fest. Her pynter man så haven op med kunstige (eller ægte) palmer, Kulørte planter og får ens gæster til at møde op iklædt bastskørter eller Hawaii skjorter og en aloha krans. Har man mulighed for det, og er vejret til det, bør man også sætte en pool op, smide et par oppustelige palmer i og fylde disse med kolde drikkevarer.
Lidt godt mad på grillen og noget passende musik på i baggrunden og det bliver en fest som dine gæster næppe glemmer lige med det samme.

LÆS OGSÅ: 10 frække kostumer til damen (Connery.dk)

Dette er blot et par ideer til hvordan du kombinere udklædning og fest, for på den måde at lave en fest som er lidt ud over det almindelige og samtidig give dine gæster mulighed for at finde nogle sjove kostumer, for ligesom at gøre det hele lidt mere sjovt. Mangler du inspiration til festartikler, husk at tjekke det store udvalg inde hos iKostumer.dk.