Forside » Festtips » Hvorfor leje lokaler til sin fest?

Hvorfor leje lokaler til sin fest?

festlokaleDe færreste har mulighed for at holde en stor fest hjemme i deres eget hjem. Specielt hvis du bor i byen i et mindre hus eller måske i en lejlighed, kan det give pladsproblemer. Derfor er det også mere og mere brugt at leje lokaler til fest, så man er sikker på, at alle kan være der.

Der er stort set ikke andet end fordele ved at leje lokaler, når man skal holde fest. Man behøver ikke være bekymret for, at alle de mange gæster kommer til at ødelægge noget hjemme hos en eller at naboerne beklager sig over larmen fra festen.

Leje af lokaler med mere

Der er forskellige måder at leje festlokaler på, så man skal gøre sig det klart, hvor meget man vil betale, og dermed også hvor meget arbejde man selv vil have med det. De fleste steder er borde og stole inkluderet, når man lejer stedet, mens man selv skal sørge for alt udover – service, madlavning, oprydning, rengøring med mere. Andre steder leje man både borde, stole, service, kan bestille mad, og der bliver gjort rent efter brug. Et sådant sted er naturligvis dyrere, så man skal overveje hvad, man vil betale for.

Der er uendeligt mange muligheder, når man skal ud og leje festlokaler, så det er en god idé at overveje hvad, man går efter, inden man går i gang med søgningen. Der er stor forskel på, om man vil holde sin fest på for eksempel en hyggelig lille kro, på en mere moderne restaurant eller i et forsamlingshus. Vil man ingen af de tre ting, er der også mange steder mulighed for at leje et eller flere telte, som kan sættes op i haven – det er stort set kun fantasien, der sætter grænser, selvom man ønsker at invitere flere gæster, end man kan have i sit ejet hjem.