Forside » Dating » 30 gode scorereplikker til mænd og kvinder

30 gode scorereplikker til mænd og kvinder

Vi har samlet 30 af de bedste scorereplikker – eller værste om man vil. Virker de? Tja, det er vel op til den enkelte og den situation, de udspringer af at bedømme. Der findes helt sikkert en scorereplik, du kan bruge, uanset om du er til den lumre humor, grænseoverskridende tilnærmelser eller bare gerne vil i kontakt med vedkommende. Og når du så har fået styr på scorereplikkerne, så kan du læse denne kysseguide.

Disse replikker kan siges af både mænd og kvinder. De øverste er de mere klassiske og neutrale replikker, og så bliver de ellers mere og mere vovede:

 1. Har jeg ikke set dig før?
 2. Hvor har du været hele mit liv?
 3. Tror du på skæbnen?
 4. Stod solen lige op, eller smilede du til mig?
 5. Tror du på kærlighed ved første blik? Eller skal jeg gå forbi dig et par gange?
 6. Hva’ så, skal du aldrig lægge an på mig?
 7. Hvis jeg var en and og du var mit vand, så ville jeg aldrig gå i land
 8. Du må da være træt i benene, fordi du har gået rundt i mine tanker hele aftenen.
 9. Har du et telefonnummer? – jeg har nemlig glemt mit.
 10. Står du ikke og fryser? Jeg har klædt dig af med øjnene de sidste 10 minutter.
 11. Skal vi lege doktor?
 12. Hvad kunne du tænke dig til morgenmad?
 13. Dit tøj ville se godt ud på mit soveværelsesgulv i morgen.
 14. Man siger, at sex slanker, så hvad siger du til at tage en slankekur med mig?

De fleste scorereplikker er lavet til mænd, men der findes også fede replikker, som kvinderne kan tage sig af. Det kunne være:

 1. Hej! Byder du på en drink?
 2. Nu har jeg stået og kigget på dig hele aftenen…
 3. Jeg kan ikke finde min læbepomade, vil du være sød at fugte mine læber?
 4. Er det dine øjne? Jeg fandt dem i min kavalergang.
 5. Er der nogen, der har sagt til dig, at du har en god krop? Må jeg ikke prøve den?
 6. Har du en lighter i bukserne, eller tænder du bare på mig?
 7. Hvis du var en dildo, så havde jeg købt den.
 8. Er det en anaconda, du har der i bukserne, eller er du bare glad for at se mig?

Sidst, men bestemt ikke mindst, er her nogle af de mest opsigtsvækkende replikker til mændene – vi starter dog her med en af de ældste i samlingen:

 1. Vil du med hjem og se min frimærkesamling?
 2. Hvis du er kristen, så er jeg svaret på dine bønner?
 3. Du er så lækker, at jeg har glemt min scorereplik.
 4. Skal vi gå hjem til mig og dyrke noget lagengymnastik?
 5. Hej skat, du ser træt ud. Skal jeg holde dine bryster?
 6. Jeg håber, at du har en god forsikring, for du har lige lavet en bule i mine bukser.
 7. Der er en privatfest i mine bukser, og du er inviteret.
 8. Vil du med hjem til mig og lege brandbil? Du hyler, jeg sprøjter

Engang var tingene meget mere enkle og ligetil end de er i dag. Tag nu bare en ting som at score en mand eller kvinde ved en fest eller på en bar. Ikke at man på den måde talte om at score for bare 20-30 år siden, for dengang var man ikke så bramfri at tale om at score som var det en fodboldkamp med vindere og tabere. Dengang kunne man måske vise interesse ved at spørge om en dans, give et kompliment, eller man kunne tilbyde at køre den udkårne hjem efter festen i forsamlingshuset.

Nå, men det er måske ikke helt tilstrækkeligt i dag, så derfor er der god grund til at tage et kig på de bedste scorereplikker, der findes derude på kødmarkedet i dag. Eller, måske vil dårlige scorereplikker faktisk virke bedre i praksis, fordi de har en humoristisk undertone?

Det er måske ikke alle, der synes at de vil nedlade sig til at fyre en scorereplik af, men det er alligevel en god måde at komme i snak med en, man er interesseret i, og som man ikke umiddelbart kender.

Meningen med scorereplikken er at få vedkommende i tale og så snakke videre sammen derfra – med mindre man da er så heldig eller dygtig at replikken giver bonus i første omgang. Og husk nu, at sige din scorereplik med overskud, charme og en god portion humor – for ellers fører den ingen vegne. Held og lykke.

Du kan læse mange flere gode (og minde gode) scorereplikker inde på TheBlaze.dk.